Ervaringen Yogales

Sinds 2017 begeleid ik yogalessen in de lijn van de Himalaya Traditie, waardoor mensen de mogelijkheid hebben om op systematische wijze naar binnen te keren.

Mensen in de les hebben veel behoefte aan rust, ontspanning, stilte, even niets. Het is een moment voor jezelf, waarin je je overgeeft aan de stilte in jezelf. Het blijft zo bijzonder om te ervaren hoe mooi we als mensen zijn als we die innerlijke rust en stilte meer en meer vinden ❤️.

“Anouk is stil van binnen. Dat merk je in haar yogalessen. De serieus die ze doet, brengen je aandacht helemaal naar binnen. Ze heeft een mooie fout op haar leerlingen, waardoor er een fijne groepsenergie ontstaat en iedereen aan het einde an de les tot stilte en ontspanning komt.”

Renee

“De yogalessen van Anouk Hemel ervaar ik doorgaans als zeer prettig. Ze heeft een gedegen yoga opleiding gevolgd en dat merk ik goed terug in haar manier van lesgeven. Het tempo waarmee ze de diverse verscheidene asana’s uitvoert is rustig, waardoor je met je ademhaling goed in het ritme kan blijven en deze daardoor ook laag in de buik blijft. Daarnaast valt het mij regelmatig op dat ze altijd wel een aanvulling heeft op een doorgaans standaard oefening, waardoor de lessen dus niet eentonig gaan worden. De uitleg en de opbouw van de oefeningen doet Anouk ook prima, tevens let ze ongemerkt goed op of de groep de oefening heeft begrepen en deze ook op de juiste wijze uitvoert. Haar rustige en duidelijke stem komt heerlijk ten goede tijdens de ontspanning/meditatie.”

Marc

“De lessen van Anouk ervaar ik als prettig. Yoga vanuit haar training in de Himalaya Traditie, aangevuld met andere kennis. Als docent is ze vriendelijk, zachtmoedig en heeft gevoel voor humor. Het geven van yogalessen neemt ze wel weer heel serieus.”

Reina